Search
сабота 18 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Mиленко до Грујо: Ти дечко немаше мадиња и способност, затоа oстави сега некои други дечки да ги решат твоите кашканици

Болниот од Пешта, пак се јави!!! Пак, бе!
Де кажете му, потсетете го, дека имаше 12 години да го процесуира и затвори Фиат. Исто имаше 12 години и за Др. Пановски, Хари, Штерјо, Свето, Доне, Хаџимишев и сите други на чии огради на Водно се бесеше Влатче со коса во репче.
А “успеа” само ситната патаринска боранија преку “Змиско око” да ја “среди”!!!
Големите капиталци на големо се учипија и на велико преживеаја.
Сега ова му доаѓа после-ебење-каење, или после-свадба-тапани!!!
Сега од Пешта, или од Будим, давање ум е навреда.
Остави дечко, некои други дечки да го средат она за што ти си немал мадиња.

loading...