Search
петок 20 септември 2019
  • :
  • :

Mиле од инат сака да умре за да и наштети на СДСМ? Му откажале бубрезите?

Миле Јанакиевски е идиот пар екселанс, еднаш јадеше ќотек у затвор за да го спаси Груевски да земе у Будимпешта  гражданство сега ќе умре за да ги спаси сите други од криминалната фамилија, сабајле не е однесен во суд затоа што е пред смрт бубрезите му откажале заради штрајкот со глад, во затворот биле сите да го молат да прекине со штрајк и жена му и мајка му рекол чувајте ми ги децата ова не е живот, колкава пиздетина треба да си да сакаш да умреш и да наштетиш на политичкиот противник и да ги баталиш сопствените деца?

loading...