Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Mихајловски од СДК лапнал 50 илјади евра од ЛГБТ сега и црнечки ќе лапне, ај празник е да си поќутам

Двоцевката Горан Михајловски од порталот СДК порано уредник на ВЕСТ и потрчко на Орце Камчев редовно лапа пари од дипломатите оти ја кодоши земјата по амбасади и така одржува медиуми, најновото е лапнал 50 илјади евра од ЛГБТ Холандија да на неговиот портал промовира про геј ставови и тоа не му е проблем и самиот е припадник, но тоа си е негова работа, работа од спална соба. Лапнал по проект наречен СТОП ЗА ДИСКРИМИНАЦИЈА ЗАРАДИ СЕКСУАЛНА ОПРЕДЕЛБА, ајде Пиже на пролет у танга и на прајд пред Рекорд па на плоштад….

loading...