Search
петок 18 октомври 2019
  • :
  • :

МАРИНЕ БЕ СРАМОТА БЕ ГРАДОНАЧАЛНИК, ТУЖБА ТРЕБА ДА ЈАДЕШ

Неофицијално…момче паднало во непокриена шахта во Аеродром.
Во моментов е згрижено во Систина за санирање на повредите
Марине, така ли им враќаш на оние кои веруваа и помагаа да станеш најнеспособен градоначалник во Скопје? Како ќе се чувствуваш ти ако твоите деца бидат повредени од ваква негрижа?
Тука паднало момчето
loading...