Search
четврток 2 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Мама и плачеме на земјава вака со години

Еден извештај од тестирање за Ковид 19.
Останува нејасно зошто
Министерство за здравство / Ministria e Shëndetësisë еден тест го наплаќа скоро 5000 денари Ако на приватно чини 1500 денари ?
После фалеле маски, ракавици, персонал, брисеви….
Мама и плачеме на земјава вака со години. Сите наши ресорни министерства, х 3 поскапо. Ќе каже некој и некогаш, ЗОШТО?
Igor Antonieski Дојдени од странство и немаат здравство платено во мк и затоа е така 4950 инаку преку матичен е
loading...