Search
сабота 20 април 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Majбахот на Трајче Заев, а товара советникот на Заев, Фидан Колев викан Жан???

Фотографија на Trajce Zaev.

Фотографија на Fidan Zan Kolev.

Za prikaznata deka se kurcat na peshacki na najfrekventnoto mesto kaj Rekord Skopje citavte vcera….

ИНАКУ ФИДАН ЖАН КОЛЕВ НЕ КОНТАКТИРАШЕ И ТВРДИ ДЕКА ТОЈ НЕ Е НА ФОТОГРАФИЈАТА, ОК ТВРДИ ГО ОБЈАВИВМЕ…

loading...