Search
вторник 10 декември 2019
  • :
  • :

Лупевска за Владиниот „Тим за борба против корупција“: Па дали е ова можно? HЕКОЈ НЕ ПРАВИ БУДАЛИ

Новинарката Снежана Лупевска преку фејсбук статус реагираше на одлуката на Владата за формирање на „оперативен тим кој бескомпромисно ќе работи на борба против криминалот и корупцијата“.
Па дали е ова можно, праша таа.
Владата формира оперативен тим кој бескомпромисно ќе работи на борбата против криминалот и корупцијата со цел да биде задоволена правдата и да има целосна одговорност за сите кои учествувале или помагале криминал и корупција во минатото и сега.
Оваа иста Влада има МВР има финансиска полиција и уште едно чудо институции кои треба-ло да делуваат а очигледно не делувале !! Што е ова паралелен систем !? – напиша Снежана Лупевска на фејсбук.


app-facebook
Snezana Lupevska Sozen
пред 3 часа
Па дали е ова можно!?
,, Владата формира оперативен тим кој бескомпромисно ќе работи на борбата против криминалот и корупцијата со цел да биде задоволена правдата и да има целосна одговорност за сите кои учествувале или помагале криминал и корупција во минатото и сега,,
Оваа иста Влада има МВР има финансиска полиција и уште едно чудо институции кои треба-ло да делуваат а очигледно не делувале !! Што е ова паралелен систем !?

loading...