Search
понеделник 24 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ЉУПЧЕ НАШ ГОЛЕМ МАЖ ФАТИ ГЛУВЧЕ ЗА ОПАШ ПА СИ ДОБИ НАГРАДИЦА ИН ДЕЖЕЛОВ СЛОВЕНИЈА ПРОСИМ ЛЕПО

Вечерва во Љубљана, Словенија, од страна на Life Learning Academia од Словенија добив признание „Амбасадор на знаењето“,

Ми беше особено задоволство, што покрај мене уште десетици успешни личности од Малта, Словенија, Шри Ланка, Хрватска, Словенија, Црна Гора се стекнааа со ова вредно признание.

Вложувањето во знаењето никогаш не може да биде премногу, затоа што секое новостекнато знаење е нов свет на можности и предизвици

Фотографија на Ljupcho Nikolovski.

Фотографија на Ljupcho Nikolovski.

Фотографија на Ljupcho Nikolovski.

Фотографија на Ljupcho Nikolovski.

loading...