Search
понеделник 26 август 2019
  • :
  • :

ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ ЛУТ НА КОСОВО НЕ НЕ ПОКАНИЛЕ НА ГОСТИ

На прославата по повод дваесет години од влегуванјето на НАТО во Косово како што забележав немаше покането делегација од Македониа.
Тоа е голем срам и за Косово но и за меѓународната заедница.Да се игнорира Македониа во нејзината улога на комплетната логистичка подршка на НАТО интервенциата,бегалската криза и последиците што ги имаше за нашата земја.Па дури и самиот крај: согласноста само преку Македониа да се влезе со копнена офанзива.
А потоа ни вратиа со војна агресија.

loading...