Search
понеделник 26 август 2019
  • :
  • :

ЛАЗЕ ТАНЕСКИ ОСТАНУВА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОО СДСМ ОХРИД

Лазе Танески ,сопстбеник на Хотел „лаки“ во Охрид ,кој и до пред разрешувањето на претседателити на ОО на СДСМ ја обавуваше функцијата Претседател на ОО СДСМ Охрид , со решение на претседателот на СДСМ Зоран Заев повторно е поставен за претседател на ОО СДСМ Охрид.

Танески доваѓа од бизнис секторот и оваа одлука на претседателот на СДСМ Заев е исправна

loading...