Search
петок 22 март 2019
  • :
  • :
loading...

Курви, збогум

loading...

Курви, збогум

https://youtu.be/PinmWhuDQJk

Она „Куд би с тобом“ (осим у театар) од песната „Пусти, пусти, моду“ на Здравко Чолиќ, на Радо Шишарката од Бугарија му се слушнало како „Курви сбогом“. И ете ти цела песна како Радо добил позив за војска. Да повториме, Радо Шишарката, Бугарија. Значи, не барајте логика.

Фотографија на Jimmy Lazovski.

loading...