Search
понеделник 17 јуни 2019
  • :
  • :

Kуновска: Ако нема цензус виновник ќе биде само Зоран Заев

Бидејќи упорно се актуелизира прашањето за цензусот, ред е со време да нотираме:

Ако 31 партија плус две-три кои Премиерот најави дека ќе му се приклучеле, не обезбедат цензус за избор на претседател, тоагаш одговорноста има една единствена адреса.

Непотизмот и неисполнетите ветувања ќе ги “поразат” евроатланските перспективи, а власта на Зоран Заев ќе биде тотално делегитимирана.

Затоа наместо да се цртаат фото-роботи на виновниците, умно е некој конечно да се фати за работа.

loading...