Search
петок 22 март 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

КОТЕ ОД РУЉА

loading...

На примадоната не и се допаѓала бината. Па му наместија друга, поубава. Некако се им се врти околу бината. А кога ќе им наместат бина читаат однапред напишани и цензурирани говори (знаете од кој). Не смеат збор да кажат надвор од договореното…
Во меѓувреме наместо да има револуција они си зборуваат за избори, за победа врз Заев…
Крстете се вечерва да успеал нашиот притисок врз Крсто, Љубен и другите. Да се свестат. И да не се запишат за вечни времиња рамо до рамо со КОТЕ ОД РУЉА.

loading...