Search
понеделник 24 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

КОСТА НЕ Е ГЕЈ ИЛИ Е??? ИМА ДЕВОЈКА МАРИЈА ДЕСАНОВА И ЉУТИЦА БИЛА ШАМАР ЈАДЕЛ АКО ЗГРЕШИ

Фотографија на Kosta Kostadinov.

Коста портпаролчето струмичко има девојка и убава е де Марија Десанова ама љутиче била ете шамар јадел чим Наум Стоилковски почна да сумња дали бил геј илимити не е, со прашалници за да не го тужат, ама не е де  симпа ни е детето струмичко ама геј не е… ОТИ БОКИ СО ГЕЈОВИ НЕ СЕ СЕКСАШЕ ТОА ДА ЗНАЕТЕ СИ БАРАШЕ СТРЕЈТОВИ ДИМЕ СПАСОВ ПРАШАЈТЕ ГО ЗНАЕ ДЕ, битолско чупе и струмички зет што ти е да си власт…Еден раритет чупево у економското заврши во битола а професор и беше чичко Горан сега лидер на ЛДП и министер…

Костадине и да не бидеш главна вест оти од партија така наредија Љупче да е секогаш еве журнал за успесите на Љупче Николовски

🗣️ Денеска Влада на РСМ донесе уште една важна одлука👇

👉 Од септември повисоки плати 💶 за 5 отсто во основното, средното и високото образование, како и во научните институции.

Образовниот систем е столб на општеството и заслужува инвестирање, кое нема тука да запре.

Фотографија на Kosta Kostadinov.

Фотографија на Kosta Kostadinov.

loading...