Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Кoмедии Заев носи поздрави по Бугарија од Бубо Каров кај нас за таа работа таксистите ги користиме

Како што може да се види од видеото, Заев во Бугарија пренесе поздрави од познатиот комичар Љупчо Бубо Каров, а во Софија беше придружуван од министерот за култура, Асаф Адеми и советникот во Владата, Роберт Алаѓозовски.

loading...