Search
четврток 23 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Колку сме ние расисти: Слабо мешала затоа црни загореле…

Ова е се што треба да знаете за нашиов народ. И све ово има право на глас.
(Коментарите се под текст дека две дечиња со црна боја на кожата биле нападнати на плоштад, навредувани и истепани само затоа што се поинакви). Арам, пу бе!
Via Воислав Здравковски

Фотографија на Tina Mickovska.

loading...