Search
сабота 14 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Кој бизнисмен близок до власта го лажел Сеад Кочан дека ќе биде ослободен?

Еден бизнисмен близок до власта уу и тоа ептен близок му ветувал на Сеад Кочан дека за милионче и двесте илјади еура нема да заврши во затвор не ни е познато дали се исплатени парите мислиме дека се, плус му дале да копа со негови багери во тендерот на Кочан земен во РЕК Битола плус му дале да работи и на Дрисла од каде месечно му паѓале 250 илјади евра само од Дрисла де…ама ете ги заебал паре узмел а Кочан у затвор и бошњаците љути и бараат освета…велат дека и Рамчилович пратеникот ги предал власта му ја запослиле жена му син ќерка шо имал плус и паричиња зел и сеа станал сдсмовец…

И чекаме разврска де..Брат му Чедо на Кочан де бате што вика, а?

loading...