Search
четврток 2 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Кои македонски бизнисмени важат за мажи, или за серковци? Дали вие спомнативе сте мажи или серковци ќе донирате ли за Македонија?

Македонските бизнисмени искрено не одаваат многу големо значение на својот изглед. Доколку во минатото имало луѓе со стил во нашата држава, сега можеме да кажеме дека тие луѓе со стил и грижа за својот изглед се зголемува, но сепак голем е бројот кои се истакнуваат со “Селљачки моменти”. За жал или среќа, не може секој да би де господин човек или пак џентлмен.

Ви претставуваме 5 македонски бизнисмени со најдобар стил кај нас.

Божидар Јанковски или Бобо Дајнерс важи за вистински џентлмен. Маж од кој секој маж треба да учи. Секогаш дотеран, секогаш на ниво, одмерен, но маркантен. Директорот на Дајнерс Клуб Македонија е успешен во она што го прави веќе со години. Отсекогаш важел за човек со стил.

Енвер Малиќи, или Маж на годината за 2019 според официјалниот избир на Мажи на годината во Македонија. Секогаш уникатен, секогаш со стил, секогаш дотеран од глава до пет. Она што го отсликува е деталите кои ги носи на себе, марама или марамче.

Игор Божиновски или кралот на часовниците кај нас, е бизнисмен кој важи со стил. Секогаш дотеран, со врвен часовник на рака, и модни детали кои го отсликуваат.  Сопственикот на Божиновски часовници и накит е љубител е на авиони и мотори.

ВИРУС

Игор Лештар деловна фаца сопственик на куп портали и комоанија за програмирање и разни срања…Сеавус се одсели на Малта инаку манијак јадеше кјотек од Сашо Мијалков сега му го цица на Заев…цицалче инаку велат манијак по трудници…и одговарал за тоа

Ненад Пантовиќ, ко-сопственикот на Сињори секогаш е дотеран од глава до пети. Иако е најмлад помеѓу оваа листа на бизнисмени, сепак Ненад има изградено стил на бизнисмен кој треба да пример за многумина.

loading...