Search
понеделник 17 јуни 2019
  • :
  • :

Кога Зиков и Кате растураа швалеризмот Зиков по цело Скопје се лигавеше и плачеше

За Катерина и Димитров што прават навечер пишавме вчера види линк подоле, ама пред тоа она навечер правела нешто и со директорот на Капитал Зиков.

Они заедно поодамна биле и пред партијата Алијанса што Зиков ја држеше со Минчо Јорданов и со Бучковски…Ама и се родило дете а  и жена му знаела и морал да се тргне ама ја преплакал циркузи било тешење по кафани, пијанки песни за Катерина моја љубавииии и то….сведоштво на присутен сведок.

Image result for катерина синадиновска

Со сиот ризик дека ќе трпам последици во новинарскиот свет оти Катето е главна ете ќе ризикувам и ќе ве прашам јавно вас два голупчиќа

ШТО ДЕЛИТЕ ВО ТЕМНО ТИ НИКОЛА ДИМИТРОВ НЕСУДЕНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ КАНДИДАТ И МИНИСТЕР ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ

И

ТИ КАТЕРИНА СИНАДИНОВСКА УРЕДНИЧКА НА НЕДЕЛНИКОТ КАПИТАЛ ПОРАНО ЕПТЕН БЛИСКА СО ВЛАВЧЕТО МОЕ САКАНО ЉУПЧО ЗИКОВ ГАЗДАТА НА ТОЈ ВЕСНИК И БАШКА КАТЕ Е ПРЕТСЕДАТЕЛ ETИЧКИОТ КОМИТЕТ НА НОВИНАРИТЕ?

Со сиот ризик ете јас неновинарот да измислувам, лажам итн итн….како што Стево го следат па не го следат и овде да прашам пред да објавам…прашувам не за друго ако утре пишам дека Димитров е геј и бил у врска со оној од ЛДП Кирјас дали Катето ќе ме тужи и ќе знае од искуство дека Димитров не е геј?

katerina sinadinovska170 220Катерина Синадиновска

loading...