Search
петок 10 април 2020
  • :
  • :

Category: Живот

Се сеќавате ли на Елена Домазетовска? Ах, да вие ја знаете како ЕНА ВЕКО

Коста Карев пред 3 часа ·   Ја гледам Ена Веко ака Елена Домазетовска на...

НАРОДОТ ПОКАЖА ПОГОЛЕМА ЗРЕЛОСТ ОД СИТЕ НАС ЗАЕДНО ВО СОБРАНИЕТО, ВЕЛИ РАТКА ДИМИТРОВА, ПРВ КООРДИНАТОР НА ВМРО-ДПМНЕ

Немаше сила што можеше Флоровски да го запре од довикувања кон редовите на...

Победникот од Големиот брат Дарко од Куманово ужива во Санторини, блазе си му!

Darko Spejko со Nena Trajkovska во/на Oia’s, Santorini, Greece. пред 26 минути · Instagram ·  

ТРАОРНО СВЕДОШТВО НА ЕДНА РОДИЛКА : Близначињата ми починаа од инфекција добиена на гинекологија

Скопјанката Елена Ѓурчиноска тврди дека двете новороденчиња, близначиња и...

Ѓоко Ѓорчев и пријателите за помош на поплавените: ПОМАГАМ НА МОЈ НАЧИН

Поп пејачот Ѓоко Ѓорчев, познат како македонски Том Џонс, ќе организира...

Како детските родендени ја изгубија смислата и се претворија во досаден хорор?

Детска игротека. 30 дечиња и 50 возрасни луѓе. Се слави роденден, поканета сум,...

Јоци: Ермира му ги поправаше кецовите на Замир сега опозицијата пратеник ќе го правела?!

  Jordanka Ivanovska-Joci пред 4 минути · Дa не речете не сум ви кaжaлa….пa дa глaсaте зa...

ТодорОФФ и здравствените работници

ТодорОФФ Сакам да ви го видам изразот на лицето кога некој ваш близок ке...

Фото Пред Црвен Крст во Битола

Ивончето Милиончето пак се врати во Дневникот на Сител

Aиии ете ја у вести во 16 часот на Сител лично таа Ивонка на Латас води вести,...