Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Category: Живот

Tомче Кежаровски и Емилија од Телма со нов портал на пазарот: Актуелно, Томче издава и книга

Деновиве се очекува да излезе и книгата на Томче Кежаровски за неговите...

Џина Папас Џокси имам три портала и радио ама и по фестивали пејам, да падне паричка

Ѓорѓе Васиќ, алијас Џина Папас-Џокси, во животот се занимавал со сѐ и сешто,...

И питачите во Скопје имаат свои „макроа“

Старата скопска чаршија, Камени мост како и сите фреквентни шеталишта и...

СЛИКИТЕ КАЖУВААТ..КРВТА КАМЕН ЛАДНА А ЖЕНАТА ИЗНЕМОШТЕНА

Мејл до Доказ: ‎Иле Ѓорѓиевски‎ до: BITOLA SAKA CIST VOZDUH!!! пред 9 часа · Bitola · Да не...

Цепачите на дрва најбарани во овој дел од годината

Зоран Антоски antoskizoran@yahoo.com Како што се ближат есента и сезоната на...

ШТИПСКИТЕ ЗАТВОРЕНИЦИ УЧАТ АНГЛИСКИ

Осумдесет затвореници од Штипскиот затвор и исто толку од Тетовскиот...

Јохан Тарчуловски и Стојанче Ангелов на заедничка дружба во Неготино, а шта речи? Биле македонски синови, а ги споил српски пејач

Генералите Стојанче Ангелов и Јохан Тарчуловски вчера заедно се забавуваа...

ИДЕ ДУНАВ И ДА ПОГИНЕШ ЌЕ СЕ СПАСИШ: Баба Олга е лута, не заработила ништо од легендарната изјава

Олга Денковска стана позната по нејзината легендарна изјава во 2005 година по...

Житомел Куманово беше фирмата која ја хранеше со леб и бели пецива најголемата општина во Македонија

Оваа е само едно од НЕ – делата на ПРЕРОДБЕНИЦИТЕ од Вмро Дпмне во...

Сите погледи кон Катица Јанева

И денеска продолжи надзорната расправа за извештајот на Специјалното јавно...