Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Category: Живот

ПРОФЕСОРКА ПО ГЕРМАНСКИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЖИВЕЕ БЕЗ СТРУЈА

Зорица Ѓорѓиевска живее во стан во населбата Пролет и одамна заборавила што...

Сопругата на директорот на ЈП Комуналец Битола, фрла клетви на ФБ за оние кои нема да гласаат за ВМРО-ДПМНЕ

Сопругата на директорот на ЈП Комуналец од Битола, Наталија Соклевска,...

ОСУМЧЛЕНО СЛЕПО СЕМЕЈСТВО ТРИПАТИ ОДБИЕНО ЗА СОЦИЈАЛЕН СТАН

Осумгодишно девојче со посебни потреби од забито планинско село пешачи...

Ден Дончев: Падот на Груевски е сигурен, ВМРО за Македонија е клучот за новата влада

Убеден дека за десетина дена огромниот гнев кај македонскиот електорат ќе...

Брееј оговарање има сега Паула да го скрши Панчевски што и бил неверен, да не си му у кожа на претседателчето со отворен шлиц

Оговарање од судот Доказм не сака да потврди ни да демантира и однапред се...

9 ДАНАИЛ ДЕН ДОНЧЕВ 9 ЗА РАЗВИЕН СОЦИЈАЛЕН СИСТЕМ ВО МАКЕДОНИЈА

ПЛАЧ И НЕМОЌ НА ЛУЃЕТО ПОРАДИ СИРОМАШТИЈА И ЖИВОТНИ ПРОБЛЕМИ И ТОА ТОКМУ НА...

Божее новото Талент шоу македонско, Игоре земи пензија немој не мачи се и себе и нас

Ај што продаде газето на власта за плата у МНТ нели Тони Шанац копилето...

Васко Лонѕа Матевски „Животот ти дава друга шанса – се вика утре“

Васко Лонѕа Матевски – претставник на урбаната култура на некогашно...

Срцка е бе Соња се води на боловање, ама за митинг на ДПМНЕ е здрава како дрен

Ovaa ovaa e nekoja Sonja Arsovska  Direktorka na socijalno skopje  Ustvari vd bila  Ovaa e na bolovanjwe  A odi na mitinzi  Мејл...

Панчо Минов откри како изгубил 26 килограми: Ослабев со специјална диета, а не од трчање по партии!

Панчо, Минов од Кавадарци, кандидат за пратеник на ВМРО, деновиве е повторно...