Search
понеделник 21 јануари 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Category: Живот

ТАА Е MАКЕДОНКА, А ТОЈ ОД ЕГИПЕТ: НАПРАВИЈА МАКЕДОНСКО-АРАПСКА СВАДБА ЗА КОЈА ДОЛГО ЌЕ СЕ РАСКАЖУВА (ФОТО+ВИДЕО)

Слаѓана и нејзиниот избраник Фарук ја направија свадбата која долго ќе се...

ФОТО: ОВА Е ТОРТАТА ОД СКОПСКА СЛАТКАРНИЦА ОД КОЈА ЌЕ ЗАДУШЕШЕ МАЛО ДЕТЕ – СТИРОПОР ВО НЕА

Инспекциските служби на Агенцијата за храна и ветеринарство, денес,...

ПРВИОТ ПАРЛАМЕНТ ПОКАЖА ВИСОКА КУЛТУРА ЗА КОМПРОМИС, ВЕЛИ ПРВИОТ НЕЗАВИСЕН ПРАТЕНИК Д-Р ДИМИТАР ТРПЕНОСКИ

Првиот Парламент ги постави сите репери и темели за функционирање на...

Се сеќавате ли на македонскиот рок состав БИС-БЕЗ?

Бис Без е македонска рок група создадена во 1964 год. во Скопје, под силно...

ГАЛИЈАТА ГО СОБРА ЃУБРЕТО ОД „СКОПЈЕ 2014“

Рибар лови во Вардар покрај галијата ресторан спроти Македонскиот народен...

ДВОЈКАТА ШТО ЈА ОРГАНИЗИРАШЕ ПРОСЛАВАТА НА 8 СЕПТЕМВРИ 1991, МИЛАН ТАЛЕВСКИ И ЈОВАН КЕКЕНОВСКИ

Првите луѓе на Скопје од 1991 година живо се сеќаваат на секој детал од...

Легенда од Тетово поп-рок состав, некогаш и сега, фото и видео

Legenda – Tetovo / Diskografija Stara makedonska pop grupa od Tetovo , koja beše aktivna vo periodot od 1991, 1992,1993,1994.. Make...

Се сеќавате ли на Елена Домазетовска? Ах, да вие ја знаете како ЕНА ВЕКО

Коста Карев пред 3 часа ·   Ја гледам Ена Веко ака Елена Домазетовска на...

НАРОДОТ ПОКАЖА ПОГОЛЕМА ЗРЕЛОСТ ОД СИТЕ НАС ЗАЕДНО ВО СОБРАНИЕТО, ВЕЛИ РАТКА ДИМИТРОВА, ПРВ КООРДИНАТОР НА ВМРО-ДПМНЕ

Немаше сила што можеше Флоровски да го запре од довикувања кон редовите на...

Победникот од Големиот брат Дарко од Куманово ужива во Санторини, блазе си му!

Darko Spejko со Nena Trajkovska во/на Oia’s, Santorini, Greece. пред 26 минути · Instagram ·