Search
недела 21 април 2019
  • :
  • :

Category: Живот

Топ 10 денстинации за пензионерски живот

Списанието International Living неодамна го објави својот најнов Годишен глобален...

Дали некој знае на која институција припаѓа ова дипломатско возило? Да видиме дали јавно ќе се извинат и ќе има санкции за возачот.

Партиските телиња во МВР сакаат од девет мајки да цицаат а богами и на Стојанче му цицаат

Мите главниот инспектор од Кисела Вода жесток вмровец протеже на Стојанче,...

СКОПЈАНЕЦОТ КОЈ ДВАПАТИ ГО ПРЕТЕПАЛ ЧАК НОРИС

Прочуениот каратист Енвер Идризи кој е роден во Скопје 1966 година, вели дека...

Како победи Бранко Црвенковски на Претседателските избори во 2004 година

Бранко Црвенковски е третиот претседател на Република Македонија. Роден е...

Сите македонски претседатели, Глигоров, Трајковски, Црвенковски, Иванов

Од независноста на Република Македонија на претседателската фотелја...

Невеста од Прилеп останала во неверување кога ги отворила пликоата кои ги добила на својата свадба

Невеста од Прилеп останал во шок кога ги отворила пликоата кои ги добила на...

Последниот пост на Тоше, кој синоќа почина. Кај ви се мегафоните?

Приказни од булеварот пред 3 мин. ·  Последниот пост на Тоше, кој синоќа...

Пазете се: Магии правеле во црква

Наместо во црква да влезат со чиста душа и да се помолат за здравје, за...

Папата туека че го чекаме…

Жардинерите во ГТЦ, наместо да го красат со цвеќе трговскиот центар се...