Search
понеделник 22 јули 2019
  • :
  • :

Category: Занимливости

СОТИР КОСТОВ „НЕЗАВИСЕН“ АНАЛИТИЧАР ЗА 5000 ЕВРА МЕСЕЧНО?!

Костов е директор на комисијата за авионски несреќи, каде зема 100.000 денари...

УЈП ПОТВРДИ: КУМАНОВЕЦ ЗАРАБОТИЛ 1,26 МИЛИОНИ ЕВРА НА ИНТЕРНЕТ И ПЛАТИЛ 126.000 ЕВРА ДАНОК

Kумановец лани од работа преку интернет заработил фантастични 1,26 милион...

СКАПО ВОЗИЛО НА ДПМНЕ КУПЕНО ОД НАРОДНАТА БУЏЕТСКА ПЉАЧКА СЕ СУДРИ СО НАТОВАРЕН КАМИОН

Затемнето ново ауди се удри во паркиран камион натоварен со железни профили...

Американската SEC во писмо порачува дека Богоески не смее да биде заплашуван со тужби

Американската Комисија за хартии од вредност (SEC) во писмо што му го...

Собранието е полно шпиун буби и да прдне некоја пратеничка цела МКД ќе знае

Dojava od 5 uprava  Pri rekonstrukcija na sobranieto na rm  Se vgradeni vo seloja prostorija po najmalku dve prislusni sredstva –...

НА ВАШИОТ ЗАДНИК СЕ НАОЃА МУСКУЛОТ НА ДУШАТА – ТОЈ Е ИЗВОР НА СТРАВОВИТЕ И СТРАДАЊАТА

Депресија, ансиозност, стравови, фрустрации… широка листа на психички...

Македонија ја продава наследената амбасада во Австралија за трипати помала цена од реалната

Доказ дознава дека позади оваа продажба стои голем криминал за кој наскоро...

МАПА: Како Диме Спасов мавал возила низ Скопје

Либертас, следејќи го официјалниот извештај за сообраќајките на Диме...

Жерновски е уплашен затоа игра пиперевка пред Фамилијата?!

Мац, вчера во Комерцијална банка правам муабет со еден што му е близок на...

Асфалтирање у Куманово, дивота

БРУКА И СРАМОТА Гледам га онога куде се фали сс успеси . Као они работив,само...