Search
недела 22 септември 2019
  • :
  • :

Category: Занимливости

Љупчо Палевски останува во екстрадициски притвор во Србија

љупчо Палевски останува во екстрадициски притвор во Србија додека...

Човек на чиј платен список се сите влијателни судии и политичари.

Прво шо ќе ми текне е она ка ќе ми спомна за ручек КОМПИР имамо… Ехххх, тој...

Ах, ТОЈ ПЕНИС: Некои работи кои може да ја стават во опасност машката гордост!

Проблеми со кои може да се соочи вашиот секуален орган . . . За пенисот...

На БЛУФАРМA сопственици се братот на ЗИМБАКОВ и Срѓан ШИШКОВСКИ од Патријата на зелените

Директор на Кардиологија–Жан ЗИМБАКОВ На БЛУФАРМA сопственици се братот на...

Стевчо Јакимовски ослободен од куќен притвор

  Катица Јанева очигледно беше избор на Никола Груевски, но се чинеше дека...

ДЕВЕТ МЕСТА НА КОИ НЕ СМЕЕТЕ ДА ГО ЧУВАТЕ ТЕЛЕФОНОТ ЗАРАДИ ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ

Живееме во ера кога скоро никаде не одиме без телефонот. Го носиме секаде со...

КСС бара минимална плата од 16.000 денари

🤣🤣🤣🤣🤣 Ноч  Имајќи ги параметрите на просечна плата која изнесува...

Зошто луѓето крадат ?

Доколку причината за Робин Худ е вистинита, своето крадење тој го сметал за...

СЕ СПРЕМА ЛИ ТРЕТА ОПЦИЈА НАРЕЧЕНА МОЈА ПАРТИЈА???

Се збори дека се спрема некој трет блок во него Бунтурот од реформаторите...

Со оваа објава го потсетуваме градоначалникот дека прави кривично дело

Доказ.мк први имаа објавено дека градоначалникот на Делчево си ја вработи...