Search
понеделник 24 јуни 2019
  • :
  • :

Category: Забава

Сељак си е сељак дигнал нога на фонтаната што и да е мисли ќе го потковуваат

Види прееска не забележав ама една поранешна професорка на Борче...

Јас длабоко еве се извинувам ако повредив нечии чувства, ама за оваа свиња ваква помија се дава

Oпозициските портали Унет алијас УЛТРА ги врати онлајн ама сега има друг проблем…

Врските на Унет со власта ги дознавме, после 17 часа порталите кои и се најаки...

ПОЕМА ОД ВИЛАТА НА ХАЛКИДИКИ

Mirce Najdoski пред 18 минути · ПОЕМА ОД ВИЛАТА НА ХАЛКИДИКИ С’с утрината рано...

Неофицијално, хакерскиот напад врз опозициските портали е извршен од Халкидики… ?

Vlatko Vasilj пред 2 часа · Skopje, Čair Municipality · Оневоможен е пристап до порталите на...

И на страната со земјотреси почнаа да го зафркаваат Груевски

Наскоро во Доказм кој се старлети ординираа во штабот на Халкиди

Прашајте го у меѓувреме Зоки Фаци он мора да знае…оти дечкото е гуру за...

Пази пази тема: ВРАБОТЕН ВО ЕВН БИТОЛА ФРЛИЛ КОНДОМ ВО ТРЕВА, КРАВА ШТО ЈА ПАСЕЛА ТРЕВАТА ГО ГОЛТНАЛА КОНДОМОТ И ПЦОВИСАЛА!

Ветувам оваа е последна од Халкидики доста е зезање

Значи Хипо ја замешал целата каша со Халкидики еве го виновникот за снимките на Ефремов?

Од сигурни извори дознавме дека на Халкидики и у вилата на Марјан се било...