Search
сабота 19 јануари 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Category: Топ2

ВИДЕО: Љубе Бошкоски во МВР

Екс министерерот за внатрешни работи Љубе Бошкоски денеска беше снимен...

Весникот Нова Македонија сметен во штабот на ВМРО ДПМНЕ, куртони си останаа

Kуртони си остануваат куртони, дневниот весник Нова Македонија е сместен во...

ПРИСИЛНА НАПЛАТА НА РДТ: Пред шалтерите гужви – илјадници граѓани ќе бидат блокирани!

Забележително зголемен метеж пред шалтерите на Управта за јавни приходи и...

СДСМ ДО УЈП: ДА НЕ ПОМИСЛИТЕ ДА ГИ БЛОКИРАТЕ СМЕТКИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ ЗА РАДИОДИФУЗНА!

Радиодифузна такса граѓаните нема да плаќаат! Управата за јавни приходи да...

ПАК ЗДРМА, НЕМИРНА НОЌ ЗА СКОПЈАНИ, РИХТЕР 3.0

Пак го здрма Скопјево пред некоја минута јачина 3.0 според Рихтер, да се...

Теорија: Вработените во Музеј на Македонија нагло умираат?!

Andrej Ezov пред 22 минути · Smrtnosta vo Muzej na Makedonija dostignuva frapantni razmeri(denes nov pogreb). Mladi lugje(1960,...

Македонија пред предизвик! Дали Танушевци е Македонија, дали Шара е полна со црнокошуљаши?

За безбедноста на оваа наша Македонија, вечерашниов инцидент за кој пред...

Саше Политико пак ми го цоца цоцот

Ова за Политико важи и за сите, да бе се е така Саше и што? Прво разговорот кој...

Фрчкоски: Во услови на диктатура изборите не се пресудниот демократски стап, мора девмроизација

Македонија нема институции, тие се комплетно поткопани од партизираната...

Каков хаос се создаде во МВР после се, а нарочно после вработувањата

,,Кој на кого да верува” Повод за овој мој статус ми дадоа последните 600...