Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Category: ТОП

Дали Кабранов и Героски се со различен став околу Шарените? Раритетна објава…

Petrit Amon Mra Saracini   Ako nekoj od nasite sogragjani i soborci od Sarenata revolucija resil da bide del od kandidatskite listi na...

ИНТЕРВЈУ: ПО 25 ГОДИНИ, ВО МАКЕДОНИЈА ПАК ИМА ПОТРЕБА ЗА ДЕМОКРАТИЈА

„Поради недостигот од државотворност, непочитувањето на основните...

Братот на Ермира шарениот Замир: Тито ти си обичен прдеж!

Шарените му возвратија на Тито. Ти си обичен прдеж   Zamir A. Mehmeti Братот на...

Јоци со остар статус кон шарените кандидати за пратеници, не разочаравте сите нас!

Петoрицa “шaрени”, кoи сте се испaзaриле зa прaтенички местa. Не знaм дaли...

Ивончето Милиончето пак се врати во Дневникот на Сител

Aиии ете ја у вести во 16 часот на Сител лично таа Ивонка на Латас води вести,...