Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

Category: ТОП

Советник во Владата на Груевски се заканува по живот на опозициските новинари и активисти

Мејл: deckoto bese vraботен кај грујо ѕ кабинет кога емил го смени грујо јане...

Како се пуши курац на новиот Министер во МВР само затоа што е албанец изгледа?

Сите ја објавија истата вест која подолу ќе ви ја презентираме, иако...

НАРОДНИ ВЕРУВАЊА: КОЈ САКА ДА ИМА ПАРИ, НА БАДНИК ТРЕБА ДА ГО ИЗЕДЕ ПЛОДОТ НА ОВАА БИЛКА!

Многу обичаи за Бадник се пагански, а црквата подоцна им дала христијанско...

ЕКСКЛУЗИВНО, ЕВЕ ЈА ПОНУДАТА НА ГРУЈО ДО АЛИ, ПРЖИНО 3 СЕ СПРЕМА

Вчера Доказм објави за средбата меѓу Никола Груевски и Муса Џафери во...

Читател: Груевски и Муса Џафери се во хотел Радика Леуново

Zdravo marjan Nikоla Gruevski e vo hotel Radika Leunovo tamu se naogja i Musa djaferi…tamu ke bidat do 6 ti sega bev vo hotelot i...

Саше Политико отвора тезга на Бит-Пазар ќе продавал мајци со својот лик

По низата неуспешни обиди на овој антиталент за праење бизнис а богами и...

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ ВИ ПОСАКУВАМЕ ОД СРЦЕ, ВАШ ДОКАЗ МАКЕДОНИЈА

На сите пријатели и непријатели, на сите добри и помалку добри, на сите чесни...

Светот ја испраќа старата и ја пречекува Новата 2017

Стотици милиони луѓе во светот вечер на плоштадите во своите градови, во...

Љубчо Георгиевски е во Скопје, Политико и Мактел лажат!

По споделената вест од Мактел дека Љубчо заминал на долг пат и не е тука да...

Коалиција ВМРО-СДСМ? Да бе у Куманово у моменат у кафана

Пријатели од Куманово ми јавуваат дека во моментов двајца Градоначалници а...