Search
вторник 26 март 2019
  • :
  • :
loading...

Category: ТОП

Чизмарот Горан фатил тезга во тв Нова, малку му е уредник во Вест

Горан Петрески уредникот на дневниот весник Вест почнал емисија на...

Кој ќе го донесе Миленко во Бугарија добива пасош и пари за благодарност?!

Бугарскиот премиер Бојко Борисов ,згрозен од чинот на миленикот на Никола...

Ова е паланечкиот парк, кој ќе победи во шах прави здраво со Градоначалникот и добива селфи со Арсо

Општина Паланка е во недостиг на културни идеи иако имаат свашта и...

Се креира коалиционата структура во СДСМ, поделби на пратеници од понеделник

Дознаваме дека по вечерашната средба на Лидерот на СДСМ со дел од...

Сега на Филип со малото к*ре од Архив кабает му е Пимен, абе Тихо татко ти е крив што на камен не те…

  Otec Pimen пред 1 час · Кога не може човек да најде чевли за влез во Архив ќе носи...

По поплавите во Стајковци Миленко и Цаци свиле љубовно гнездо во Аеродром

Нели бе прошли пут објавивме дека Миленко Неделковски бегал од албанчињата...

Најубавата шанкерка во Македонија работи во ДЕЖАВУ!

Се вика Ангела и работи во Дежаву…  

Македонски патриоти на турбо фолк забава??? Еве како јавноста реагира на ова

Бугарското МНР со реакција по кршењето на споменикот, забранет влез на Миленко во Бугарија

По низата настани поврзани со одбележувањето на 108 годишнината од...

Баму ја значи власта појќе чита доказ од опозицијата е ова е успех

Mejl do Dokaz od Bitola> абе комедии прашвам вемереовците абе вие читате доказ и ми...