Search
четврток 23 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Category: Македонија

ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ТЕЛМА? Дали телевизијата пропаѓа? Не, ама се ситни

Написите на Миленко Саки уредникот на Телма ги демантираше, но за волја на...

ЛИЛЕ СТЕЧАЈКАТА ПОВИКАНА ВО ПОЛИЦИЈА ДА НЕ ПРОТЕСТИРА НА АВТОПАТ

Полицијата ги опоменала стечајката Лилјана Георгиевска и координаторот...

Талески од куќен притвор распишал конкурс за директор на ЈП „Нискоградба“

Огласот трае до утре – 9 септември. Битолскиот градоначалник Владимир...

Ревизорот откри непријавени работници во Агенцијата за вработување! Влатко директорот изгледа…

Исплатени биле вкупно 643.000 денари (10.000 евра) за ангажирање на хигиеничарки и...

И ВМРО И СДСМ ГИ ЗАБОЛЕ ТАКВОТО ЗА СПОМЕНИЦИТЕ ВО КУМАНОВО?

Со целосно уништени или оштетeни споменици Куманово ја слави 25 годишнината...

Државни службеници во Управниот одбор на Агенцијата за филм, но никој не го гледа судирот на интереси

Поминаа веќе 30 дена откако Државната комисија за спречување корупција ја...

Полицаец кој не ги знае законите и Уставот

Vladimir Petreski пред 7 минути · Полицаец кој не ги знае законите и Уставот: „Само...

Николовски од СДСМ: Во Стајковци повторно е опасно ќе останеме со жителите таму

  Ljupcho Nikolovski Токму сега · После алармирањата од граѓаните, вечерва се...

ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ВРХОВНИОТ СУД ЛИДИЈА НЕДЕЛКОВА Е ПРОТИВ СПЕЦИЈАЛЕН СУД ЗА СЈО

Претседателката на Врховниот суд Лидија Неделкова изјави дека е против...

Фекалиите ( гомцата) во ископ на зградата од Девствени острови, направија блокада на Скопје

Голема сообраќајна гужва во главниот град беше предизвикана поради...