Search
недела 21 април 2019
  • :
  • :

Category: Македонија

И Слободен Печат контра Шарените на сдсмовски листи?!

  Jordanka Ivanovska-Joci додаде 3 нови фотографии. Темaвa, пo некoлку денa, јa oтвoријa и...

Може ли министерот Оливер Спасовски со 15 кадровски смени во МВР да спречи нова изборна местенка?

Ctратегијата на ВМРО-ДПМНЕ за полициско преземање на изборите почнала уште...

Поплавени шахтите и на плоштадот Филип Втори

Цистерни испумпуваат вода и од шахтите на плоштадот Филип Втори. Неколку...

ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ТЕЛМА? Дали телевизијата пропаѓа? Не, ама се ситни

Написите на Миленко Саки уредникот на Телма ги демантираше, но за волја на...

ЛИЛЕ СТЕЧАЈКАТА ПОВИКАНА ВО ПОЛИЦИЈА ДА НЕ ПРОТЕСТИРА НА АВТОПАТ

Полицијата ги опоменала стечајката Лилјана Георгиевска и координаторот...

Талески од куќен притвор распишал конкурс за директор на ЈП „Нискоградба“

Огласот трае до утре – 9 септември. Битолскиот градоначалник Владимир...

Ревизорот откри непријавени работници во Агенцијата за вработување! Влатко директорот изгледа…

Исплатени биле вкупно 643.000 денари (10.000 евра) за ангажирање на хигиеничарки и...

И ВМРО И СДСМ ГИ ЗАБОЛЕ ТАКВОТО ЗА СПОМЕНИЦИТЕ ВО КУМАНОВО?

Со целосно уништени или оштетeни споменици Куманово ја слави 25 годишнината...

Државни службеници во Управниот одбор на Агенцијата за филм, но никој не го гледа судирот на интереси

Поминаа веќе 30 дена откако Државната комисија за спречување корупција ја...

Полицаец кој не ги знае законите и Уставот

Vladimir Petreski пред 7 минути · Полицаец кој не ги знае законите и Уставот: „Само...