Search
среда 11 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Category: Колумни

Зошто изгуби хрватскиот и каква грешка не смее да направи македонскиот Зоран

Бранко Героски „Поради некоја причина, граѓаните одлучија да не излезат на...

Без паника, без бегање по улици, по други градови и сл…

Ceизмолозите она стандардното, предшокови, шокови, афтершокови, тектоника на...

Земјотресот – главна тема за коментари

Вчерашните земјотреси кои ги испаничија скопјани, како и прашањата за...

Акo дoбрo се сеќaвaм, Азмaнoв, требaше oдaмнa дa јa зaтрупa oвaa дупкa

Акo дoбрo се сеќaвaм, Азмaнoв, требaше oдaмнa дa јa зaтрупa oвaa дупкa, кoјa јa искoпa...

Луди ли сме сите ние граѓаните на Република Македонија или сме тапи и глупави од раѓање?

Луди ли сме сите ние граганите на Република Македонија ,или сме тапи и...

Крадеме туѓи коментари: Не си прав сдсмовец ако не ја браниш Портата?

Goran Stojkovski Dobro be , samo kritikuvate i sto treba i sto ne treba. Povece steta i pravite na SDSM otkolku dobro. Sekoj Makedonec se...

За родителите и упикувањето кај учителките

Еве што се случи. Ќерка ми тргна во второ оделение и ко што е ред отидовме на...

Интригантите да престанат да прават штети, фронтот брзо да се создаде

Бранко Героски Создавањето широк опозициски фронт пред изборите, за да се...

Куќата на Питу Гули во центарот на Кичево!!

ооо патриоти секој ваш бакнеж на крстот и камата е вртеж на мртвиите херои...

Нa 40 гoдини чoвек oмекнувa. И мoже секoј дa гo зaебе

Jordanka Ivanovska-Joci пред 7 минути · Нa 40 гoдини чoвек oмекнувa. И мoже секoј дa гo зaебе....