Search
петок 13 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Category: Колумни

Можните идни потези на лудакот Никола Груевски

Ставре Темелковски пред 1 час · Skopje, Čair Municipality · Ako se sekavate vo predizborieto od DPMNE samo eden...

ЗАПОЧНА ПОСЛЕДНИОТ ЧИН ОД ДРАМАТА “КАКО МАЛИ ГРУЦА & УДБА ПРАКТИЦИРААТ ВЛАСТ”

Јордан Петровски 17.12.2016 На 11-10-2011 година отворив тема ГРУЈОВАТА ИДНИНА:...

Заради тоа, и заради РМ и сите нејзини граѓани ПОБЕДИВМЕ и ќе ви ја очитаме историската лекција која никогаш не ја научивте !

Frosina Remenski пред 1 час · Секој осознаен народ со национална свест и патриотско...

ОД КАДЕ МУ Е НА МИЛЕНКО ЛИЧНАТА КАРТА НА ОВАА КУТРА ЖЕНА??

Dobri Dopče Milevski пред 1 час · ОД КАДЕ МУ Е НА МИЛЕНКО ЛИЧНАТА КАРТА НА ОВАА КУТРА...

Груевски ќе пушти Управниот да го поништи гласањето во Гостивар за да не ги признае изборите

Boban Karapejovski пред 7 часа · Управниот суд е под контрола на ВМРО-ДПМНЕ. Ова е...

Casting Talent Show, како шоу нема да си дозволам да го коментирам, оти, ајт, не сум компетентен. Ама, со толку лош PR, oддамна се немам соочено!

Mario Arangelovski пред 1 час · Kumanovo, Kumanovo Municipality · Casting Talent Show, како шоу нема да си...

Да не дозволиме никакви провокации од никого вклучително и од оној што 10 години ја упропастуваше Македонија

Зоран Заев Токму сега · Почитувани граѓани, Да не дозволиме никакви...

Шилегов: Тоа што не сте власт не е крај на светот

Во Македонија има вкупно 3.480 гласачки места, распоредени во 6 изборни...

Стравот да се остане гладен

АЈ за новинарството во МКД, ај бе ај, е ај ама не постои? Кој јас не бандава...

МАЈМУНОЛИКАТА Е ЗА ПЕЗА (ЗА СРАМ НА СТРУМИЧКИ)

  Mimoza Ristova пред 39 минути ·  фб статус МАЈМУНОЛИКАТА Е ЗА ПЕЗА (ЗА СРАМ НА...