Search
среда 17 јули 2019
  • :
  • :

Category: Колумни

Павле и Демијан: Одлична вест е ако опозицијата земе кандидати за пратеници од нас шарените, иако дос ега нема такво барање до нас

  Pavle Bogoevski Драги соборци и соборки, Не сакав да коментирам на шпекулациите...

Милковски од НСДП: Замир Мамир нашол да коментира за Тито. За жалење. Куртоните се за една употреба, тоа е

Miki Milkovski Токму сега · Гледам последниве денови се засилува пропаганда...

Нa Кaтицa Јaневa сегa и’ oстaнувa сaмo еднa мoжнoст дa гo сoчувa дигнитетoт и aвтoритетoт нa oвaa институцијa

Aleksandar Dinevski пред 2 минути СЈO се сaмoпoгребa сo стaвoт вo aферaтa “Шпиoн” пo...

Фрчкоски: Во услови на диктатура изборите не се пресудниот демократски стап, мора девмроизација

Македонија нема институции, тие се комплетно поткопани од партизираната...

Зошто Доказ Македонија? А не досегашниот Доказ мк?

Знаам што си помисливте стариов паланечки педер го лицка да личи на млада...

Братот на Ермира шарениот Замир: Тито ти си обичен прдеж!

Шарените му возвратија на Тито. Ти си обичен прдеж   Zamir A. Mehmeti Братот на...

Прoстo е-Груевски пoбедувa десет гoдини, зaтoa штo речиси 1 милиoн глaсaчи oстaнувaaт дoмa и не глaсaaт

Прoстo е-Груевски пoбедувa десет гoдини, зaтoa штo речиси 1 милиoн глaсaчи...

Димитриевски контра албанските хулигани во Македонија: Фрустрирани сте од вашата немоќ!

Maksim Dimitrievski пред 12 минути · Фудбал ДА, национализам и омраза НЕ – Уморен...

Ред е и ние Македонците еднаш за нешто самите да се избориме!

Бранко Героски Три фактори доведоа до осамостојување на Република...

Каков хаос се создаде во МВР после се, а нарочно после вработувањата

,,Кој на кого да верува” Повод за овој мој статус ми дадоа последните 600...