Search
недела 16 јуни 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Category: Колумни

Зошто Доказ Македонија? А не досегашниот Доказ мк?

Знаам што си помисливте стариов паланечки педер го лицка да личи на млада...

Братот на Ермира шарениот Замир: Тито ти си обичен прдеж!

Шарените му возвратија на Тито. Ти си обичен прдеж   Zamir A. Mehmeti Братот на...

Прoстo е-Груевски пoбедувa десет гoдини, зaтoa штo речиси 1 милиoн глaсaчи oстaнувaaт дoмa и не глaсaaт

Прoстo е-Груевски пoбедувa десет гoдини, зaтoa штo речиси 1 милиoн глaсaчи...

Димитриевски контра албанските хулигани во Македонија: Фрустрирани сте од вашата немоќ!

Maksim Dimitrievski пред 12 минути · Фудбал ДА, национализам и омраза НЕ – Уморен...

Ред е и ние Македонците еднаш за нешто самите да се избориме!

Бранко Героски Три фактори доведоа до осамостојување на Република...

Каков хаос се создаде во МВР после се, а нарочно после вработувањата

,,Кој на кого да верува” Повод за овој мој статус ми дадоа последните 600...

Јоци со остар статус кон шарените кандидати за пратеници, не разочаравте сите нас!

Петoрицa “шaрени”, кoи сте се испaзaриле зa прaтенички местa. Не знaм дaли...

Луѓе! Скопје 2014 треба да почне да се урива, да се урива! А не да се гради, да се гради, и сеуште да се гради и безобразно да се крадат наши пари!

Пишува: Југослав Петровски За сите што имаат сомнеж дека Тереза требала да...

Теткици

by Атанас Величков Теткици… Ама многу теткици онака, да има, шо се вели....

Makeдонецот големото балканско мажиште укакано е бе

Македонецот море и сите балканци се изразито надувани балони, бахати...