Search
понеделник 22 јули 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Category: Колумни

ЗА БОРЈАН ЈОВАНОВСКИ КОДОШОТ КРИВА БИЛА КАТИЦА ОНИ БИЛЕ БАЈЧИЊА НЕВИНИ

Борјан Јовановски, истакнат новинар ангажиран во 1ТВ со своја емисија, прв...

Ехеее, уште од ноември кажав дека ,,империјата” ќе го возврати ударот.

Jordanka Ivanovska-Joci пред 31 мин. ·  Ехеее, уште од ноември кажав дека...

А ВО ЛОЗОВО ШУТИРАА БРЕМЕНА ЖЕНА

‎Zoran Bozinovski‎ до BUREVESNIK пред 34 мин. ·  A VO LOZOVO SDSM BRUTALNO ŠUTIRA BREMENA ŽENA…...

Орце признава дека крадел чим давал мито…ајде одземете му го пасошот и правец Шутка

Ако Орце Камчев бил спремен да даде 8 милиона евра за да се спаси значи бил...

ОДЛУЧЕН УДАР ПРОТИВ “БОМБАШКИОТ РЕКЕТ”

Branko Geroski 1 мин. ·  ОДЛУЧЕН УДАР ПРОТИВ “БОМБАШКИОТ РЕКЕТ” Акцијата на...

,,Љубави”

…многу ни е Добре! Чуваш ли наште писма? Чакам те сас бујна страст! Горешто...

Ќе го истурка ли владата на Заев целиот мандат?

Сосема извесно е дека и следната 2020 година ќе биде изборна, но дилемата е...

Бомба донела, бомба однела

Русите решија да влезат во војна со Заев. Ги ставаат во мирување плановите...

„Не сте исти ко „нив” – полоши сте!“ „Ако не па Вмро да го вратиме!?“

Габриела Илиевска пред 2 мин. ·  ЗА БИТОЛЦКИТЕ РАБОТИ Дефинитивно – ова...

СО КОЈ БИЗНИС СЕ БАВЕШЕ ГРУЕВСКИ ЗА ДА СЕ ЗБОГАТИ ТОЛКУ? ОСВЕН ШТО ГИ КРАДЕШЕ ВАШИТЕ ПАРИ

Sead Rizvanović 1 мин. ·  Mirjana Najchevska пред 4 мин. За сите оние кои уште не разбираат:...