Search
понеделник 21 јануари 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Category: Колумни

Фирми земале државни тендери, а дел од парите носеле во кеш во ВМРО-ДПМНЕ

Градежни компании кои добивале тендери од државни институции во време на...

Чувар обвинет за насилство кон Ченто користел расистички и сексуални закани кон потенцијални затвореници

Затворскиот чувар Жарко Милошевиќ за кого блиски на Јане Ченто тврдат дека...

A ВО ПРИЛЕП СЕМ КРСТОТ ПРОБЛЕМ СЕ И СЕНДВИЧИТЕ

ВРВЕ БИЗНИСО СО МОБИЛНИТЕ ПО ЗАТВОРИТЕ

Filip T. Petrovski е со Jane Cento. пред 8 мин. ·  Ченто е во самица. Претходно бил...

Писма од читатели лелеле кое од кое полуди, овде неко није нормалан а то не сме ние и това

  ПИСМО 2 Pocituvani, sakam da ve informiram deka dojde zivotot za pretsedatelot na OO Sdsm-Kocani, DARKO RADEVSKI. Imeno istiot...

Саше Политико плаче, Жена ми ме колеше со тап нож,оној со тапи рецки за р‘жан леб,Царовска да го згрижи детето!

Реакцијата на сопственикот на порталот Мактел, Саше Ивановски Политико за...

Скандалозно, бизнисменот Азманов: Ќе го убијам Кабранов, а после ќе се самоубијам ако ми објави криминалиите

Ацика Кабрам се исплашил и за уредник е наименуван на проектот Сашо...

ЕВЕ КАКОВ МЕНАЏЕР Е ЗОРАН ВИТАНОВ: Лајонес и Лајконет казнети со 3 милиони евра и забранети во Италија, означени за пирамидална измама!

‎Zoran Bozinovski‎ до: BUREVESNIK пред 32 мин. ·  Lepo je kad KRATOVSKO KOPITO bije Zorana Vitanova za prevaru sas...

,,УШТРАФЕНО,, СЈО…

Zoran Bozinovski пред 2 часа ·  OBVINITELKE RISTOSKA, eve odma reakcija. Čitajte koj šefuva so SJO. Objavuvam onaka kako što...

Има,некој од умренине што им се на непрочистен избирачки список :)

Furkan Saliu пред 14 мин. ·  Ima li covek vo drzavata sto moze da gi ispolni ovie uslovi 😂 #dksk