Search
петок 10 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Category: Колумни

Ние имаме сериозен проблем – студио, се слушаме?

Е навистина блескате, другарки и другарчиња, дами и господо! Во еден ден,...

ОЧИГЛЕДНО Е ДЕКА ТОЈ ШТО ЈА ДОНЕЛ ОДЛУКАТА ДА СЕ ЗАТВОРАТ СТУДЕНТСКИТЕ ДОМОВИ, НИКОГАШ НЕ ЖИВЕЕЛ ВО СТУДЕНТСКИ ДОМ!

Нема ништо полошо од тоа некој да ве направи бездоминк преку ноќ, да ве...

ВРЕМЕ НА КОПИЉАЦИ

Одлично е ова време кој што сака нека каже. Ма ај мољам ви се во кое друго...

ЕВЕ БОРЈАНЧО ДО КАДЕ ЈА УНАПРЕДИ ЖЕНА ТИ ВО ОПШТИНАТА ВО КОЈА СИ ГРАДОНАЧАЛНИК

Гледам Градоначалникот Мицевски бара извинување од некој луѓе кои...

Ние све знаеме зошто ни се може, а вие толку треба да знаете и можете!

Elena Petrova Kostova Во моментов ·  На одлуката за вонредна состојба учествуваа и...

MAKCO ДОСТА КУКАШ БЕ!

Максиме Димитриевски ти можеш да се продаваш вака или онака политички тоа...

1984

Мерките што се применуваат од средата се само блага најава што би следело во...

За љубовта кон полицискиот час и омразата кон народот „стока“

РУМЕНА БУЖАРОВСКА   Ве молам, поштедете нѐ од фермански објаснувања за...

Филипче е ништо друго освен напумпана ПР реклама.

Филипче е ништо друго освен напумпана ПР реклама. Не измисли тој нешто па да...

ПОЗНАТИОТ УГОСТИТЕЛ ЈОХАН ЗА НАВОДНИТЕ ХУМАНИ ГАЗДИ ВОДЕНИЦА И МАЛ АЛТАН

Johan Elzeser пред 3 мин. ·  Господине Саша Богдановиќ Градоначалник на општина...