Search
понеделник 21 јануари 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Kасами потклекна како жена, Заев вечер ќе го смени името на Македонија

loading...

БЕСА прифати нивните барања да бидат ставени во друг закон откако ќе влезе Македонија во НАТО, а не во уставниот законик. На ваквиот договор се согласија и двајцата пратеници од Беса да гласаат, вели нашиот извор.

Според информациите до вечер ќе се заврши третата фаза односно ќе се усвојат уставните измени.

loading...