Search
петок 18 октомври 2019
  • :
  • :

Како најлесно Катица да се справи со ситуацијата и да го среди дувлото?

Овака: Таму треба асистенција независна од МВР..
Ката треба да побара 30 до 40 полицајци кои не се должни на фамилијата на власт
Да и се отстапат на привремено користење
И ке тргне работата
Се додека Ката е без војска тешко ке оди…

писмо од висок полициски работник сега во пензија

janeva-vo-mvr-1-1

loading...