Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Каде и да се одлучите да го поминете викендот не заборавајте да го наполните резервоарот на бензиските станици на Gulf

Продолжениот викенд и убавото топло време се доволен поттик викендот да го поминете надвор од градот.

Каде и да се одлучите да го поминете викендот не заборавајте да го наполните резервоарот на бензиските станици на Gulf и викенд авантурата може да започне.

Фотографија на Supertrade.

loading...