Search
вторник 10 декември 2019
  • :
  • :

Kаде е Рангелова синоќа до лидерот да квачи јајца? Ах да била со млади дечки од УМС како што сама се фали

Остарената кокошка претседателка на афежето на ДПМНЕ синојќа ја немаше да му го подржи на Мицето, по нејзино признание не се замарала со безмудаши она је бе за бојкот и од како ја шутна Ваци на донот само со млади деца била од УМС пошто Грујо веќе не е со младиве Даниелка продолжила да ги злоупотребува, по нејзино признание само со млади се плескала и давале сила да издржи и да цвета и врзува како есенска зелка струмичка…пардон драчевска…

loading...