Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

Јоци: Овие па СДСМ ни до Рамстор не стасале со народ. Башка што и со ДУИ им беше митингов

Овие па СДСМ ни до Рамстор не стасале со народ. Башка што и со ДУИ им беше митингов.
Не дека ВМРО имаше некоја масовност вчера, беа до мостот Гоце Делчев, али бар имаат некоја внатрешна дисциплина кај своите. Овие СДСМ не се ни потрудиле да си го анимираат и донесат бар членството.

И после можеби ќе немало цензус.
Па, продолжете вака, со игнорирање на потребите на граѓански непартиски гласачи, со аминување на криминали, непотизми, повисоки даноци и цени, па ќе си го видите резултатот – предвидувам минус 200.000 гласови во споредба со парламентарни, на контата на СДСМ И ВМРО, кои тогаш имаа вкупно 850.000.
Луѓето се длабоко разочарани и апатични.
А, апатијата води кон кризи.

Фотографија на Jordanka Ivanovska-Joci.

loading...