Search
вторник 26 март 2019
  • :
  • :
loading...

Јоци До Катица: Ако Не Сакаш Да Си Одиш Дома Испотена И Со Размачкана Шминка, Ќе Си Одиш Во Телевизијата Каде Работи Син Ти.

loading...

Кога сакаш нешто да си кажеш за парно цевка и докази, а да не си одиш дома испотена и со размачкана шминка, ќе си одиш во телевизијата каде работи син ти.

Image may contain: 1 person, smiling, text
loading...