Search
петок 24 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Јас може да барам колку сакам пари за реклама, како што ти земаш пари за неуспешни операции“, му рече Боки на Камчев

Бојан Јовановски му поставуваше прашања на Јордан Камчев, а потоа и кратко искоментира:

„Јас можам да барам колку сакам пари за реклама, како што ти земаш пари за неуспешни операции“, му рече Боки на Камчев.

loading...