Search
недела 20 октомври 2019
  • :
  • :

Јанчев: За 2 години ја реализиравме 100 проценти од предизборната програма Јанчев: За 2 години ја реализиравме 100 проценти од предизборната програма

Митко Јанчев на седница на Советот на град Кавадарси извести дека изборната програма во првите две години од мандатот е целосно реализирана. Тој информира дека во наредните две години граѓаните ќе ги одредуваат приоритетите за комунална изградба, Исто така на помена дека согласно успесите на фудбалскиот клуб Тиквеш, Владата одвоила 13 милиони денари за реновирање на стадионот во Кавадарци. Погледнето го целосното излагање на Градоначаникот на следното видео.
Видео: КТВ Телевизија

Изборната програма на градоначалникот Јанчев е целосно реализирана

Изборната програма на градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев во првите две години од мандатот е целосно реализирана. Тој информира дека во наредните две години граѓаните ќе ги одредуваат приоритетите за комунална изградба. 13 милиони денари од владата се одобрени за реновирање на стадионот во Кавадарци.

Gepostet von КТВ-телевизија am Dienstag, 8. Oktober 2019

loading...