За ова, како и за проектот ,,Мој ДДВ”, гостинка во вестите е директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска.

Со неаразговара Катерина Капкоска.

За #МојДДВ, за останатите реформи на кои работи Управата за јавни приходи, за секогаш актуелната тема наплата, денеска зборувавме во вестите на Канал 5 ТВ секако сменив гаќички па топло е…