Search
вторник 10 декември 2019
  • :
  • :

Интернетот гори: Кендал Џенер гола (ФОТО+18)

Интернетот гори: Кендал Џенер гола (ФОТО+18)

Денеска сите очи се вперени во Кендал Џенер откако на интернет се појавија голи фотографии од моделот.

Фотографиите ги направил Расел Џејмс, а порталот „ТМЗ“ пишува дека фотографиите биле превземени со хакерски напад врз компјутерот на авторот и објавени без дозвола.

Џејмс ја фотографирал Кендал за потребите на книгата „Angels“, во која се појавуваат и Синди Крафорд и Кендис Свонпул.

1tv.mk:

loading...